Ο ηφαιστειακός πηλός που ξέχασε μια φίλη μου με βοήθησε να ξεφορτωθώ τα επιπλέον κιλά για τα καλά!

Ο ηφαιστειακός πηλός που ξέχασε μια φίλη μου με βοήθησε να ξεφορτωθώ τα επιπλέον κιλά για τα καλά!

L’argilla vulcanica della mia amica mi ha aiutato a dire addio ai chili di troppo per sempre!Ο ηφαιστειακός πηλός που ξέχασε μια φίλη μου με βοήθησε να ξεφορτωθώ τα επιπλέον κιλά για τα καλά!A argila vulcânica, acidentalmente esquecida por uma amiga, ajudou-me a eliminar de vez o excesso de peso!Eine Menge Vulkanton, versehentlich liegen gelassen von einer Freundin half mir dabei, mich von meinem Übergewicht für immer zu verabschieden!Eine Menge Vulkanton, versehentlich liegen gelassen von einer Freundin half mir dabei, mich von meinem Übergewicht für immer zu verabschieden!¡La arcilla volcánica, olvidada accidentalmente por una amiga, me ayudó a deshacerme del exceso de peso para siempre!L'argile volcanique, accidentellement oubliée par une copine, m'a aidée à me débarrasser définitivement de mon excès de poids!Glinka wulkaniczna, którą przez przypadek zostawiła u mnie znajoma, pomogła mi pozbyć się nadwagi raz na zawsze!Argila vulcanică, uitată din greșeală de prietena mea m-a ajutat să mă izbăvesc pentru totdeauna de surplusul de kilograme!Вулканична глина, случайно забравена от моя приятелка, ми помогна да се отърва от наднормените килограми веднъж завинаги!Vulkanický íl, ktorý si náhodou zabudla moja kamarátka mi pomohol schudnúť navždy!A barátnőm által véletlenül elfelejtett vulkáni agyag segített nekem örökre megszabadulni a túlsúlytól!Vulkanický jíl, který u mě omylem zapomněla kamarádka, mi pomohl zbavit se přebytečných kil jednou provždy!

Μια παλιά φίλη ήρθε να με δει πριν λίγο καιρό. Έφερε πολλά δώρα μαζί της. Και όταν έφυγε, μου συνέβη κάτι το απίστευτο. Φοράω ρούχα 3 νούμερα μικρότερα!

Όλα χάρη στον ηφαιστειακό πηλό που άφησε πίσω της.

Η Ελευθερία και εγώ είχαμε να συναντηθούμε πολλά χρόνια, αλλά διατηρούσαμε επαφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν συνέβη ένα θαύμα. Μου είπε ότι επρόκειτο να περάσει μια εβδομάδα μαζί μου κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Μακάρι να μπορούσατε να δείτε πόσα δώρα έφερε μαζί της! Μας σκέφτηκε όλους. Αγόρασε σοκολάτες, μπισκότα και παιχνίδια για τον Νίκο και τον Αντρέα, τα παιδιά μου, ακόμα και ένα μικρό δώρο για το γάτο μου τον Βύρωνα.

Εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι, χώροι διασκέδασης, καφετέριες, παραλίες… Περνούσαμε πραγματικά πολύ καλά. Δεν καταλάβαμε πως πέρασαν αυτές οι επτά ημέρες. Η Ελευθερία έπρεπε να φύγει, αλλά συμφωνήσαμε ότι την επόμενη φορά θα πήγαινα εγώ σε αυτήν και θα μου έδειχνε τα καλύτερα μέρη της Χαλκιδικής 😉

Όταν έφυγε η Ελευθερία άρχισα να καθαρίζω το σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του ξενώνα, ο οποίος έπρεπε να ετοιμαστεί για να φιλοξενήσει την αδελφή μου. Τότε, γεμάτο σωληνάριο Betolit . Είχα ακούσει για αυτό το προϊόν παλαιότερα. Χρησιμοποιείται ως αποτοξίνωση. Μετά από μια εβδομάδα κραιπάλης με την Ελευθερία, σίγουρα χρειαζόμουν αποτοξίνωση. Ως εκ τούτου, άρχισα να ετοιμάζω και να πίνω νερό με πηλό την επόμενη μέρα. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι εύκολο να το πιείς. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα τι θα μου συμβεί!

Σε περίπου μια εβδομάδα παρατήρησα, για να το πω απλά, ότι τα αγαπημένα τζιν μου είχαν γίνει πολύ μεγάλα για μένα. Ήμουν έκπληκτη καθώς προσπαθούσα να χάσω βάρος μετά από το δεύτερο παιδί μου αλλά χωρίς επιτυχία. Νόμιζα ότι αυτή η απώλεια βάρους οφειλόταν στα υψηλότερα επίπεδα δραστηριότητάς μου. Η μπέιμπι σίτερ ήταν σε άδεια και πήγαινα και έφερνα με τα πόδια την κόρη μου στο σχολείο.

Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω σε μια συνέντευξη. Είχα πάρει το αγαπημένο μου παντελόνι που μου ταιριάζει τέλεια μόλις πριν από ένα μήνα. Αλλά όταν το έβαλα σοκαρίστηκα. Φαινόταν σαν να φορούσα ένα τσουβάλι από πατάτες! Ένα τεράστιο και άμορφο ρούχο, μέσα στο οποίο αισθανόμουν να έχω χαθεί. Στη συνέχεια, έψαξα όλη μου την ντουλάπα αλλά όλα τα ρούχα μου αποδείχτηκαν πολύ μεγάλα για μένα. Φοβήθηκα και μάλιστα πίστεψα ότι είχα καρκίνο και επρόκειτο να πεθάνω.

Το επόμενο πρωί πήγα στο γιατρό μου. Με εξέτασε, μου έγραψε τις απαιτούμενες εξετάσεις και προσπάθησε να με ηρεμήσει. Μετά από αρκετές ημέρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ήμουν απόλυτα υγιής! Ο γιατρός μου απλά σήκωσε τους ώμους του. Δεν μπορούσε να καταλάβει το λόγο της απότομης απώλειας βάρους μου.

Την ίδια μέρα παραπονέθηκα για την κατάστασή μου στην Ελευθερία μέσω του messenger:

Ελευθερία
Γεια σου Ελευθερία, έχω ένα πρόβλημα. Είχες αφήσει ένα σωληνάριο με πηλό στο σπίτι μου. Άρχισα να το χρησιμοποιώ και έχω μια σημαντική απώλεια βάρους.
Γεια σου Έλενα, συγνώμη ξέχασα να σου πω ότι έφερα αυτόν τον πηλό για εσένα, αλλά τον ξέχασα στο υπνοδωμάτιο. Θα έπρεπε να σου το είχα πει. Είναι το καλύτερο προϊόν εάν θέλεις να χάσεις βάρος.
Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Πήγα στο γιατρό μου και έκανα εξετάσεις. Πίστευα ότι ήμουν σοβαρά άρρωστη.
Έλα, σε ποιο αιώνα ζεις; Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν βάρος χρησιμοποιώντας το Bentolit . Όλες οι διασημότητες το χρησιμοποιούν και αισθάνονται φοβερά.
Έλα, σε ποιο αιώνα ζεις; Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν βάρος χρησιμοποιώντας το Bentolit . Όλες οι διασημότητες το χρησιμοποιούν και αισθάνονται φοβερά. Άρα όλο αυτό το διάστημα έπινα ηφαιστειακή τέφρα για απώλεια βάρους! Φυσικά, ζήτησα από την Ελευθερία να μου πει από αγόρασε το Bentolit. Μου έστειλε το σύνδεσμο για ένα έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού καταστήματος όπου αγόρασε εκείνο το σωληνάριο που με βοήθησε να χάσω τόσο πολύ βάρος) ) Και φυσικά αγόρασα αρκετό Bentolit για να διατηρούμε πάντα σε καλή κατάσταση.

Έλα, σε ποιο αιώνα ζεις; Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν βάρος χρησιμοποιώντας το Bentolit . Όλες οι διασημότητες το χρησιμοποιούν και αισθάνονται φοβερά. Άρα όλο αυτό το διάστημα έπινα ηφαιστειακή τέφρα για απώλεια βάρους! Φυσικά, ζήτησα από την Ελευθερία να μου πει από αγόρασε το Bentolit. Μου έστειλε το σύνδεσμο για ένα έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού καταστήματος όπου αγόρασε εκείνο το σωληνάριο που με βοήθησε να χάσω τόσο πολύ βάρος) ) Και φυσικά αγόρασα αρκετό Bentolit για να διατηρούμε πάντα σε καλή κατάσταση.

Bentolit drink mix – Greece

Για εκείνους που θέλουν να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα, δηλαδή να χάσουν βάρος χωρίς να κάνουν γυμναστική ή δίαιτα, παραθέτω το σύνδεσμο για το κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε το Bentolit . Υπάρχουν πολλά μαϊμού προϊόντα συνεπώς για είστε σίγουροι, θα πρέπει να παραγγείλετε αυτόν τον ηφαιστειακό πηλό εδώ!

Παραγγείλετε Bentolit τώρα με έκπτωση 50%!

Udostępnij ten artykuł na:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.